Dakrenovatie Friesland


Een dakrenovatie daar zit niemand in Friesland om te trappelen. Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder gezeur geeft en uiteindelijk heel veel wooncomfort. Om u goed voor te bereiden op de dakrenovatie in Friesland leest u hier wat informatie over de mogelijkheden die wij als dakdekker bieden.

Dakrenovatie? Wacht er niet te lang mee.

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Stel de dakrenovatie klus vooral niet te lang uit, het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis. Wordt door de ouderdom van uw dakbedekking ongemerkt de dakconstructie aangetast, dan lopen de kosten flink op.

Voor het vervangen van de dakbedekking kunt u rekening houden met een redelijke nota. Houd er wel rekening mee dat het vervangen van een klein gedeelte van uw dak een hogere kostenpost per vierkante meter kan opleveren dan wanneer u het hele dak gaat doen. 

We hebben verschillende mogelijkheden om uw dak te vernieuwen zoals:

  • *betondakpan
  • *keramische dakpan
  • *singels
  • *leien
  • *isolatie
  • *golfplaten
  • *panplaten

Dakrenovatie leeuwarden Dakrenovatie Dokkum

Bent u uitgekeken op uw betonpan, maar uw onderdak en latten zijn nog als nieuw? Dan kunt u deze vervangen door een keramische pan als de lat afstand dat toe laat zonder verdere veranderingen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wilt u een gratis offerte? Neem dan nu contact op met Jansmabouw of bel direct.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

 by Roman en Thea Jaworski on Jansmabouw Dokkum
Betrouwbare vakman voor je klus

Er is tegenwoordig veel aanbod van allerlei bouwbedrijven, maar je kan zeker van geluk spreken als je een geschikte en betrouwbare vakman voor je klus vindt.
Daarom zijn wij erg blij dat wij bij dhr. Johan Jansma uit Dokkum terecht zijn gekomen voor de dakrenovatie van ons huis.
Het overleg vooraf verliep vlot, wij kregen deskundig advies en goede suggesties; met alle aandacht werd naar onze wensen geluisterd.
Zo kwamen wij uiteindelijk, na gezamenlijk wikken en wegen, tot de beste oplossing voor een scherpe prijs.
Een meester-vakman herken je aan zijn werkwijze. Dhr. Johan Jansma werkt samen met zijn broer Richard, het is werkelijk prachtig om te zien hoe mooi en harmonieus zij samen aan het werk zijn: een waar top-team! Stipt op tijd, netjes, harde werkers, het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Verder zijn zij ook heel prettig in de omgang. Ons dak was geen eenvoudige klus en toch mag het eindresultaat er wezen. Wij zijn er erg tevreden over, mooi werk verricht, zeker iets om trots op te zijn, een dikke tien! Gezien onze ervaringen kunnen wij dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Roman en Thea Jaworski, Wetsens