Dakisolatie Friesland


Behoorlijk besparen op uw verwarmingskosten en lekker genieten van een fijne temperatuur in huis? Overweeg dan om uw dak te laten isoleren door Jansmabouw Dokkum. wij hebben ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn u met alle plezier van dienst bij dakisolatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor dakisolatie in Dokkum? Aarzel dan niet om ons contact op te nemen.

Voordelen van Dakisolatie:

  • *Isoleren van uw dak is een zeer besparende maatregel voor kostenbesparing.
  • *Door te isoleren bespaart u heel veel energie. De meeste warmte verdwijnt door het dak. U spaart het milieu hiermee!
  • *Fijne gevoelstemperatuur is snel te bereiken zonder veel te stoken

U kunt het isoleren van uw dak ook makkelijk combineren met het leggen van een nieuw dak. Zo kunt u kosten besparen op beide maatregelen. 

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

 by Roman en Thea Jaworski on Jansmabouw Dokkum
Betrouwbare vakman voor je klus

Er is tegenwoordig veel aanbod van allerlei bouwbedrijven, maar je kan zeker van geluk spreken als je een geschikte en betrouwbare vakman voor je klus vindt.
Daarom zijn wij erg blij dat wij bij dhr. Johan Jansma uit Dokkum terecht zijn gekomen voor de dakrenovatie van ons huis.
Het overleg vooraf verliep vlot, wij kregen deskundig advies en goede suggesties; met alle aandacht werd naar onze wensen geluisterd.
Zo kwamen wij uiteindelijk, na gezamenlijk wikken en wegen, tot de beste oplossing voor een scherpe prijs.
Een meester-vakman herken je aan zijn werkwijze. Dhr. Johan Jansma werkt samen met zijn broer Richard, het is werkelijk prachtig om te zien hoe mooi en harmonieus zij samen aan het werk zijn: een waar top-team! Stipt op tijd, netjes, harde werkers, het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Verder zijn zij ook heel prettig in de omgang. Ons dak was geen eenvoudige klus en toch mag het eindresultaat er wezen. Wij zijn er erg tevreden over, mooi werk verricht, zeker iets om trots op te zijn, een dikke tien! Gezien onze ervaringen kunnen wij dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Roman en Thea Jaworski, Wetsens