Dakramen Friesland


Dakvensters brengen licht en leven in uw huis.

Dakraam vervangen

Wij komen graag uw dakraam in Friesland en omgeving plaatsen. Ook in combinatie met dakrenovatie is dit mogelijk. Jansmabouw kan met grote nauwkeurigheid zorgen dat uw nieuwe dakraam goed geplaatst word.

Nadelen van een lek dakraam:

  • *Slecht zicht
  • *Ziet er niet goed meer uit en geeft waardevermindering aan uw woning
  • *Kan leiden tot vocht, schimmel en schades aan de binnenkant van uw woning

Laat het dakvenster tijdig vervangen door Jansmabouw uit Friesland! Flexibel en vakbekwaam, inclusief goede afwerking.

Voordelen nieuw dakraam

Het laten vervangen van dakvensters heeft vele voordelen. U profiteert van hoge isolerende werking en groter lichtoppervlak. 

Door plaatsing van een dakvenster op een bergzolder maakt u direct een leefbare omgeving en geeft u uw huis een grote waardevermeerdering.

dakraam leeuwarden dokkum

Voor elk schuindak is wel een dakvenster dat bij uw woning past.

Voor nieuw maar ook voor vervanging van uw oude dakvenster bent u dus bij Jansmabouw Dokkum aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

 by Roman en Thea Jaworski on Jansmabouw Dokkum
Betrouwbare vakman voor je klus

Er is tegenwoordig veel aanbod van allerlei bouwbedrijven, maar je kan zeker van geluk spreken als je een geschikte en betrouwbare vakman voor je klus vindt.
Daarom zijn wij erg blij dat wij bij dhr. Johan Jansma uit Dokkum terecht zijn gekomen voor de dakrenovatie van ons huis.
Het overleg vooraf verliep vlot, wij kregen deskundig advies en goede suggesties; met alle aandacht werd naar onze wensen geluisterd.
Zo kwamen wij uiteindelijk, na gezamenlijk wikken en wegen, tot de beste oplossing voor een scherpe prijs.
Een meester-vakman herken je aan zijn werkwijze. Dhr. Johan Jansma werkt samen met zijn broer Richard, het is werkelijk prachtig om te zien hoe mooi en harmonieus zij samen aan het werk zijn: een waar top-team! Stipt op tijd, netjes, harde werkers, het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Verder zijn zij ook heel prettig in de omgang. Ons dak was geen eenvoudige klus en toch mag het eindresultaat er wezen. Wij zijn er erg tevreden over, mooi werk verricht, zeker iets om trots op te zijn, een dikke tien! Gezien onze ervaringen kunnen wij dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Roman en Thea Jaworski, Wetsens