Dakrenovatie Friesland


Een dakrenovatie daar zit niemand in Friesland om te trappelen. Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder gezeur geeft en uiteindelijk heel veel wooncomfort. Om u goed voor te bereiden op de dakrenovatie in Friesland leest u hier wat informatie over de mogelijkheden die wij als dakdekker bieden.

Dakrenovatie? Wacht er niet te lang mee.

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Stel de dakrenovatie klus vooral niet te lang uit, het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis. Wordt door de ouderdom van uw dakbedekking ongemerkt de dakconstructie aangetast, dan lopen de kosten flink op.

Voor het vervangen van de dakbedekking kunt u rekening houden met een redelijke nota. Houd er wel rekening mee dat het vervangen van een klein gedeelte van uw dak een hogere kostenpost per vierkante meter kan opleveren dan wanneer u het hele dak gaat doen. 

We hebben verschillende mogelijkheden om uw dak te vernieuwen zoals:

  • *betondakpan
  • *keramische dakpan
  • *singels
  • *leien
  • *isolatie
  • *golfplaten
  • *panplaten

Dakrenovatie leeuwarden Dakrenovatie Dokkum

Bent u uitgekeken op uw betonpan, maar uw onderdak en latten zijn nog als nieuw? Dan kunt u deze vervangen door een keramische pan als de lat afstand dat toe laat zonder verdere veranderingen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wilt u een gratis offerte? Neem dan nu contact op met Jansmabouw of bel direct.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

by B. van der Meer on Jansmabouw Dokkum
Geweldig opgelost

Jansma heeft onze woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en de hele buitenkant voorzien van kunststof planken. Dit was geheel verrot aan de bovenkant van de woning. Supergoed geregeld. De mannen gaan keihard en netjes te werk en zorgen dat je als opdrachtgever echt even geen zorgen hebt over dat het goed komt. Wil je dat het goed geregeld word? Bel dan Jansmabouw!