Leien dak Friesland


Leien op het dak is iets compleet anders dan dakpannen op uw dak. Ze geven uw dak een vintage uiterlijk en is duurder dan de normale bedekkingen voor het dak. Jansmabouw is ervaren leidekker en kan dit net en goed voor uw vervangen.

Leien dak Friesland

Leien werden in het verleden vaak gebruikt bij kloosters en kastelen. Dit is nu steeds meer aan het opschuiven naar gebouwen in het duurdere segment zoals villa’s. 

Leien op uw dak

Als de leien van het dak vervangen moeten worden bij monumentale panden moeten vaak dezelfde soort leien weer terug geplaatst worden in verband met de welstand van de gemeente. Dit is uiteraard geen probleem voor Jansmabouw Dokkum. We herstellen het in de originele staat zodat uw voldoet aan de eisen. Geen zorgen is hierbij ons motto.

Bent u uitgekeken op uw dak, maar uw onderdak en latten zijn nog als nieuw? Dan kunt u deze vervangen door Jansmabouw. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

by B. van der Meer on Jansmabouw Dokkum
Geweldig opgelost

Jansma heeft onze woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en de hele buitenkant voorzien van kunststof planken. Dit was geheel verrot aan de bovenkant van de woning. Supergoed geregeld. De mannen gaan keihard en netjes te werk en zorgen dat je als opdrachtgever echt even geen zorgen hebt over dat het goed komt. Wil je dat het goed geregeld word? Bel dan Jansmabouw!