Leien dak Friesland


Leien op het dak is iets compleet anders dan dakpannen op uw dak. Ze geven uw dak een vintage uiterlijk en is duurder dan de normale bedekkingen voor het dak. Jansmabouw is ervaren leidekker en kan dit net en goed voor uw vervangen.

Leien dak Friesland

Leien werden in het verleden vaak gebruikt bij kloosters en kastelen. Dit is nu steeds meer aan het opschuiven naar gebouwen in het duurdere segment zoals villa’s. 

Leien op uw dak

Als de leien van het dak vervangen moeten worden bij monumentale panden moeten vaak dezelfde soort leien weer terug geplaatst worden in verband met de welstand van de gemeente. Dit is uiteraard geen probleem voor Jansmabouw Dokkum. We herstellen het in de originele staat zodat uw voldoet aan de eisen. Geen zorgen is hierbij ons motto.

Bent u uitgekeken op uw dak, maar uw onderdak en latten zijn nog als nieuw? Dan kunt u deze vervangen door Jansmabouw. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

 by Roman en Thea Jaworski on Jansmabouw Dokkum
Betrouwbare vakman voor je klus

Er is tegenwoordig veel aanbod van allerlei bouwbedrijven, maar je kan zeker van geluk spreken als je een geschikte en betrouwbare vakman voor je klus vindt.
Daarom zijn wij erg blij dat wij bij dhr. Johan Jansma uit Dokkum terecht zijn gekomen voor de dakrenovatie van ons huis.
Het overleg vooraf verliep vlot, wij kregen deskundig advies en goede suggesties; met alle aandacht werd naar onze wensen geluisterd.
Zo kwamen wij uiteindelijk, na gezamenlijk wikken en wegen, tot de beste oplossing voor een scherpe prijs.
Een meester-vakman herken je aan zijn werkwijze. Dhr. Johan Jansma werkt samen met zijn broer Richard, het is werkelijk prachtig om te zien hoe mooi en harmonieus zij samen aan het werk zijn: een waar top-team! Stipt op tijd, netjes, harde werkers, het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Verder zijn zij ook heel prettig in de omgang. Ons dak was geen eenvoudige klus en toch mag het eindresultaat er wezen. Wij zijn er erg tevreden over, mooi werk verricht, zeker iets om trots op te zijn, een dikke tien! Gezien onze ervaringen kunnen wij dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Roman en Thea Jaworski, Wetsens