Timmerman en Woningonderhoud Friesland


Zoekt u een timmerman in Friesland en omstreken? Voor onderhoud en timmerwerkzaamheden in en om uw huis bent u aan het juiste adres bij Jansmabouw. Timmerman Jansmabouw Dokkum is een veelzijdig en zeer flexibel timmer- en onderhoudsbedrijf.

Door jarenlange ervaring als timmerman bij een grote verscheidenheid aan projecten in omgeving Dokkum staat Jansmabouw garant voor vakkundig maatwerk. Daarnaast streven wij naast een goede prijs/kwaliteits combinatie die u kan verrassen.

Uitbouw Dokkum Timmerman Resultaat uitbouw Timmerman Dokkum

Werkzaamheden

Wij doen onder andere:

*Diverse timmerwerkzaamheden

*Vervanging van houtengoten(zink), boeidelen of rabatdelen.

*Plaatsen van dakkapel/dakraam of opknappen ervan.

*Plaatsen van kunststofkozijnen.

*Omzetten van boeidelen

*Omzetten van goten of dakkapellen

*Een aanbouw aan uw woning b.v. een serre, bijkeuken, garage etc.

*Verbouwingen binnenshuis zoals badkamer, keuken of verdere verbouwingen.

Begin timmerwerk Dokkum Timmerman Dokkum Jansmabouw voorbeeld

Naast deze voorbeelden zijn er nog tal van andere werkzaamheden. Met oog voor detail door Jansmabouw Dokkum wordt uw klus uitgevoerd. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: info@jansmabouw.nl

Dakdekken
Laatste Review

 by Roman en Thea Jaworski on Jansmabouw Dokkum
Betrouwbare vakman voor je klus

Er is tegenwoordig veel aanbod van allerlei bouwbedrijven, maar je kan zeker van geluk spreken als je een geschikte en betrouwbare vakman voor je klus vindt.
Daarom zijn wij erg blij dat wij bij dhr. Johan Jansma uit Dokkum terecht zijn gekomen voor de dakrenovatie van ons huis.
Het overleg vooraf verliep vlot, wij kregen deskundig advies en goede suggesties; met alle aandacht werd naar onze wensen geluisterd.
Zo kwamen wij uiteindelijk, na gezamenlijk wikken en wegen, tot de beste oplossing voor een scherpe prijs.
Een meester-vakman herken je aan zijn werkwijze. Dhr. Johan Jansma werkt samen met zijn broer Richard, het is werkelijk prachtig om te zien hoe mooi en harmonieus zij samen aan het werk zijn: een waar top-team! Stipt op tijd, netjes, harde werkers, het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Verder zijn zij ook heel prettig in de omgang. Ons dak was geen eenvoudige klus en toch mag het eindresultaat er wezen. Wij zijn er erg tevreden over, mooi werk verricht, zeker iets om trots op te zijn, een dikke tien! Gezien onze ervaringen kunnen wij dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Roman en Thea Jaworski, Wetsens